Sergaler!

Sergaler!

Sergaler är en typ av  fantasiväsen med päls, de är ganska vanliga inom furry fandom och man ser dem på Second Life ibland! Jag tycker de är mycket coola varelser och gillar dem starkt! =^.^=

Fakta!

En Sergal är en varelse med hajliknande drag från Vilous värld.

De lever på planeten Vilous nu mera, även om deras avlägsna förfäder härstammar från planeten Eltus. Sergaler är övervägande biologiskt lika däggdjur. Deras nosar är smala och spetsiga, liknande nosen på en haj. De har rejäla tassar med grepp på både handpaws och fotpaws. Deras fotpaws är kraftiga så att de kan springa fort och hoppa långt, samt kan stampa ihjäl onda varelser som människor till exempel. Sergaler har ett märkbart uppväxt bröstben som kan ses som en klump av fluffig päls i mitten av bröstet. Deras huggtänder är riktade bakåt (i förhållande till en hund / katt / räv) Dessutom är det på grund av sin långa päls mycket svårt att se deras huggtänder i en sidovy också.

En sergal kan leva omkring 160 år. Den genomsnittliga höjden på en sergal sträcker sig från ca 1,70 till 2,40 meter lång, fast det här medelvärdet har visat sig öka under de senaste generationerna.

En sergals päls kan vara vilken färg som helst med olika märkningstyp.

Det finns två arter av Sergal, en med lång päls och en med kort päls, färgen kan variera från svart, till grå eller vit, sergaler kan också ha rosa , gul, blå eller grön päls i olika nyanser och varianter!

Iriser är avlånga som hos katter och de är dock begränsade i sin färg; antingen grå eller ljusblå. Det finns emellertid en del fall av mutation som resulterar i färgförändringar så att en del sergaler har gula eller gröna iris.

Sergalers basföda är ofta fisk men de jagar och äter även annat, bland annat människor.

Sergalerna använder vanligtvis en keramisk rustning i strid och vapnen är huvudsakligen svärd, sin speciella bladestave samt prickskyttegevär och spjut! De strider ofta mot människor och tar tillvara kött och skinn från människor som de dödat i strid eller som de jagar för nöje eller för föda.

Sergalerna är intelligenta varelser och har flera civilisationer med högteknologi som finns på flera planeter runt om i Vintergatan, deras uppgift är att skydda och hjälpa olika djurcivilisationer mot onda människor!

Sergaler i sina rustningar med sina typiska bladestaves som de använder i strid mot människor osv!

Moderna Sergalvapen för strid och människojakt!

Sergalens anatomi!

VIDEO!

MER INFORMATION OM SERGALER PÅ ENGELSKA!

© Smirre Kirax