Sergaler!

Sergaler!

Sergaler är en typ av  fantasiväsen med päls, de är ganska vanliga inom furry fandom och man ser dem på Second Life ibland! Jag tycker de är mycket coola varelser och gillar dem starkt! =^.^=

Fakta!

Sergaler är en ras av hajliknande varelser som härstammar från planeten Tal.

De lever på flera planeter och har byggt upp flera imperium nu mera, även om deras avlägsna förfäder härstammar från planeten Tal.

Sergaler är hantverkare, fiskare och skickliga krigare av sin natur.

Anatomi!

Sergaler är däggdjur. Deras nosar är smala och spetsiga, precis som en hajs nos. De har gnagare-liknande fingrar, känguruens fötter och ett märkligt upphöjd bröstben som kan misstas av en klump fluffig päls i mitten av bröstet. Sergaler har spetsiga bakåtriktade öron lika mycket som en katt, varg eller räv. Strängt taget är deras öron vända bakåt (i förhållande till en katt, varg eller räv). På grund av deras långa päls är det dessutom mycket svårt att se deras öronhål också i en sidovy.

Deras ögon vetter utåt, till exempel som på en kanin eller de flesta reptiler, men alla sergalbarn och sergaler ser framåt. I allmänhet växer sergalers ögon till sidorna på huvudet när de åldras.

En sergal lever mellan 160 och 180 år. Medellängden på en sergal är cirka 2 meter till 2,5 meter.

Sergaler är tekniskt allätande varelser, kommer den genomsnittliga sergalens
grundläggande kost vanligtvis att bestå av smådjur och fisk.

En sergals päls är ett sortiment av färger med olika stilar av markeringar.

Sergalerna har sina egna civilisationer.

Shigu-klanen som General Rain leder, erövrade av flera stjärnsystem.

Militära Sergals bär metall- eller keramiska rustningar.

Iriser är avlånga som hos katter och de är dock begränsade i sin färg; antingen grå eller ljusblå. Det finns emellertid en del fall av mutation som resulterar i färgförändringar så att en del sergaler har gula eller gröna iris.

Sergalers basföda är ofta fisk men de jagar och äter även annat, bland annat människor.

Sergalerna använder vanligtvis en keramisk rustning i strid och vapnen är huvudsakligen svärd, sin speciella bladestave samt prickskyttegevär och spjut! De strider ofta mot människor och tar tillvara kött och skinn från människor som de dödat i strid eller som de jagar för nöje eller för föda.

Sergalerna är intelligenta varelser och har flera civilisationer med högteknologi som finns på flera planeter runt om i Vintergatan, deras uppgift är att skydda och hjälpa olika djurcivilisationer mot onda människor!

Sergaler i sina rustningar med sina typiska bladestaves som de använder i strid mot människor osv!

Sergalernas Hem i Vintergatan!

Sergaler är intelligenta och framåtsträvande varelser samt duktiga krigare. De har befolkat många områden i Vintergatan.

Deras hemplanet är Tal!

En frodig planet med mycket fin natur och stora hav där Sergalerna sedan urminnes tider bedrivit fiske.

På Tal bor även andra Pälsdjur som Rävar, Tvättbjörnar och Reptildjur men Sergalerna är de som är flest.

För länge sedan så koloniserade Sergalerna planeten Vilous.

Dock uppstod en del strider eftersom naturtillgångar på Vilous var begränsade och Sergalerna splittrades i olika grupper med egna intressen.

Sedan efter ett antal strider så enades Sergalerna igen och har en federation av kloka Sergaliska ledare som styr på Vilous.

Sergalerna blev fler och utvecklade sin teknologi och började med handel och utbyte med andra Djurcivilisationer och utvecklade sitt solsystem.

De byggde en dysonsfär runt sin stjärna för att ta vara på energi effektivare från stjärnan och driva sina rymdskepp och driva teknologin framåt.

De är rädda om sin hemplanet Tal så de exploaterar inte den så mycket men dess ena måne har de gjort om till en stor rymdbas. Månen var död och steril så.

Samt att de har byggt städer och baser på planeten Exima och

Trandis.

I Sergalerna solsystem finns en stor frodig och grönskande planet till, Somene, den bebos av Ödlevarelser och Sergalarna har ett bra samarbete med dessa.

Planeten Dipine är en gasplanet men med hav av olika supernaturala ämnen och Sergalena har en bas i omloppsbana för att fiska upp dessa ämnen efter behov.

I närheten kretsar en havsplanet med två månar. Den har fantastiska möjligheter till fiske så här bedriver Sergalerna sin fiskeverksamhet i stor skala samt odlar fisk.

Sergalerna har även tagit vara på metaller och andra ämnen i sitt solsystems asteroider och bland annat skapat en konstiggjord planet som är både bostäder, industrier och en jättelik rymdbas.

Samt att Sergalerna har rymdbaser runt om i sitt solsystem.

Både som försvar och för handel och interaktion med andra Djurcivilisationer.

Are Sergals An Open Species?

Moderna Sergalvapen för strid och människojakt!

Sergalens anatomi!

VIDEO!

MER INFORMATION OM SERGALER PÅ ENGELSKA!

© Smirre Kirax

Skapa din hemsida gratis!