Furry Air Force!

Furry Air Force

Mitt flygintresse!

Mellan jag var 17 och 22 år så var jag aktiv i Hässleholms flygklubb och har med instruktör flugit segelplan, motorseglare, Cessna och Piper. Jag blev dock frikallad från värnplikten och varför är av privat natur. Det var hur som helst ett hårt slag då jag verkligen ville söka in som pilot till Flygvapnet och utbilda mig som pilot på stridsflygplanet SAAB JAS-39 Gripen.

Hur som helst så har jag flygintresset kvar och åker på flyguppvisningar nästan varje sommar och jag bygger modellplan.

Jag är medlem sen 2010 i F-10,s Kamratförening och åker ibland till F-10 på olika föredrag som är flygrelaterade och relaterade till Flygvapnet, många av dem som är med i F-10,s Kamratförening är fd stridspiloter. På F-10 finns ett antal flygplan som man får gå runt och titta på och de har en flygsimulator där man kan prova på att flyga SAAB J-35 Draken och vilket jag tycker är kul att göra.Sen April 2010 finns en JAS-39 Gripen i visningshallen på F-10,s flygmuséeum ochflygsimulatorn är uppdaterad med flygplanen JAS-39 Gripen, J-29 Tunnan och SK-60och de tidigare J-35 Draken, Cessnan och helikoptern. JAS-39an är flygplan nummer 16 på listan. Flygsimulatorn simulerar dock bara flygning i 3D meninte strid, vill man köra strid så rekomnederar jag att man köper flygstridsspeletTom Clancy´s H.A.W.X med en massa flygplan som låses upp efter hand man klarar av uppdragen.

Min F-22 Raptor på Second Life!

På Second Life där jag tillbringar mycket av min tid med andra rävar och övriga furrydjur, så är jag bl.a. pilot och flyger F-22 Raptor!

Fox Power Rangers Understödsplan!

Min grupp FPR har tre stycken understödsplan för att ge hjälp till olika Djuriska stridsförband när de opererar mot mänskliga mål!

Nr: 1 är "SmirrJet" som är ett högteknologiskt och lyxigt STRIL-plan som jag och min stab använder. Det drivs med antimateria och kan flyga i mach 4,6 samt upp till övre stratosfären. Flygplanet är lyxigt inrett och har den modernaste MilCom-tekniken samt avancerade motmedel och EMP-skydd. Planet är även utrustat med laservapen mot så väl fientligt flyg/robotar samt mot markmål. SmirrJet har även kryssningsrobotar ombord varav några är med kärnladdning!

Nr: 2 är "Hercules Raven" - det är en modifierad understöds spectre. Den har kanoner för att slå ut mål på marken samt transport/fallskärmslandsättningsmöjligheter. Kanonerna är rörliga med laserprecision mot markmål, de utgörs av 2 stycken 120 mm kanoner, 3 stycken 40 mm akan samt 3 stycken 22 mm Vulkan! Hercules Raven har även elektroniska motmedel och jaktrobotar av typen Meteror och Iris-T mot luftmål. Under vissa uppdrag kan Hercules Raven även föra med sig Lookas och Tomahawkmissiler mot markmål!

Nr: 3 är "Vulpine Eagle" som är ett taktiskt krigföringsplan med flera laservapen som försvar mot fientligt flyg och robotar samt en kraftig laser för målskjutning mot markmål. Vulpine Eagle kan även bära med sig så väl bomber som trupp och utrustning som landsätts med fallskärm!

INFO FURRY AIR FORCE!

I Furry Air Force ingår flera djur som är stridspiloter, bl.a. rävar, vargar, tvättbjörnar och lodjur. Furry Air Force har den bästa pilotutbildningen och bästa tekniken och våra stridspiloter flyger vart som helst i världen för att ge flygunderstöd till djurförband och försvara djurrikets intressen. Allstå, nu är detta fiction och jag bygger modellplan som jag rollspelar med!

MINA MODELLPLAN!

De är i Skala 1:72! De är målade med furrysymboler och bestyckade, används av djurpiloter att kriga mot onda människor!

A-10 Thunderbolt!

JAS-39 Gripen!

Viggen och Draken!

Amerikanska stridsflygplan som är modifierade av Furry Air Force!

Övriga Stridsflygplan! (Både Ryska, Amerikanska och Europeiska!)

Bombplanen!

Helikoptrar!

Air Fox One!

Det lyxiga flygplan och flygande stridsledningscentral som president Räv från Gamlaskogen och hans stab åker med!

Air Fox One är tekniskt mycket avancerat och lyxigt! Det har skydd mot EMP och avancerade försvarssystem, samt alltid åtföljs av flera stridsflygplan på rutterna!

Air Fox One har tre våningar, översta våningen är den högteknologiska stridsledningscentralen! Mellanvåningen är recidensvåning för Räv och hans stab, allt här är väldigt lyxigt och fint. Nedre våning är vapensystem och lastutrymmen! Air Fox One har laservapen som kan skjuta ner fientliga flygplan och missiler, samt har 8 stycken kärnvapenmissiler ombord samt ett större antal kryssningsmissiler! Air Fox One har även två kraftiga lasrar mot markmål, samt en hel uppsjö högteknologiska system för att slå ut fienden elektroniskt! Från Air Fox One kan ett världskrig ledas och även Thorhammersateliter styras!