Furry Air Force!

Furry Air Force

Mitt flygintresse!

Mellan jag var 17 och 22 år så var jag aktiv i Hässleholms flygklubb och har med instruktör flugit segelplan, motorseglare, Cessna och Piper. Jag blev dock frikallad från värnplikten och varför är av privat natur. Det var hur som helst ett hårt slag då jag verkligen ville söka in som pilot till Flygvapnet och utbilda mig som pilot på stridsflygplanet SAAB JAS-39 Gripen.

Hur som helst så har jag flygintresset kvar och åker på flyguppvisningar nästan varje sommar och jag bygger modellplan.

Jag är medlem sen 2010 i F-10,s Kamratförening och åker ibland till F-10 på olika föredrag som är flygrelaterade och relaterade till Flygvapnet, många av dem som är med i F-10,s Kamratförening är fd stridspiloter. På F-10 finns ett antal flygplan som man får gå runt och titta på och de har en flygsimulator där man kan prova på att flyga SAAB J-35 Draken och vilket jag tycker är kul att göra.Sen April 2010 finns en JAS-39 Gripen i visningshallen på F-10,s flygmuséeum ochflygsimulatorn är uppdaterad med flygplanen JAS-39 Gripen, J-29 Tunnan och SK-60och de tidigare J-35 Draken, Cessnan och helikoptern. JAS-39an är flygplan nummer 16 på listan. Flygsimulatorn simulerar dock bara flygning i 3D meninte strid, vill man köra strid så rekomnederar jag att man köper flygstridsspeletTom Clancy´s H.A.W.X med en massa flygplan som låses upp efter hand man klarar av uppdragen.

Min F-22 Raptor på Second Life!

På Second Life där jag tillbringar mycket av min tid med andra rävar och övriga furrydjur, så är jag bl.a. pilot och flyger F-22 Raptor!

Fox Power Rangers Understödsplan!

Min grupp FPR har tre stycken understödsplan för att ge hjälp till olika Djuriska stridsförband när de opererar mot mänskliga mål!

Nr: 1 är "SmirrJet" som är ett högteknologiskt och lyxigt STRIL-plan som jag och min stab använder. Det drivs med antimateria och kan flyga i mach 4,6 samt upp till övre stratosfären. Flygplanet är lyxigt inrett och har den modernaste MilCom-tekniken samt avancerade motmedel och EMP-skydd. Planet är även utrustat med laservapen mot så väl fientligt flyg/robotar samt mot markmål. SmirrJet har även kryssningsrobotar ombord varav några är med kärnladdning!

Mer information om SmirrJet finns längre ner på sidan!

Nr: 2 är "Hercules Raven" - det är en modifierad understöds spectre. Den har kanoner för att slå ut mål på marken samt transport/fallskärmslandsättningsmöjligheter. Kanonerna är rörliga med laserprecision mot markmål, de utgörs av 2 stycken 120 mm kanoner, 3 stycken 40 mm akan samt 3 stycken 22 mm Vulkan! Hercules Raven har även elektroniska motmedel och jaktrobotar av typen Meteror och Iris-T mot luftmål. Under vissa uppdrag kan Hercules Raven även föra med sig Lookas och Tomahawkmissiler mot markmål!

Nr: 3 är "Vulpine Eagle" som är ett taktiskt krigföringsplan med flera laservapen som försvar mot fientligt flyg och robotar samt en kraftig laser för målskjutning mot markmål. Vulpine Eagle kan även bära med sig så väl bomber som trupp och utrustning som landsätts med fallskärm!

SmirrJett Info!

SmirrJett är alltså det stridsledningsflygplan som jag förfogar över tillsammans med mitt Vulpina Fox Power Rangers team.

Cockpit är modern och lättöverskådlig, med modern aviation och moderna system för att sköta flygplanet från båda plasterna, både vad gäller flygning och försvar samt undnerstödseld av de laserkanoner och EMP vapen som SmirrJet är utrustat med.

SRIL-däck, det vill säga övre däck har den modernaste militära stridslednings teknologin och har koll på FurMil och andra Djuriska styrkors opperationer över hela världen och snabba kanaler för infomationsutbyte via vårt satelitburna MilCom system.

Från STRIL-Däck kan vi avfyra de hypersoniska kärnvapen som SmirrJet har ombord, vi kan också beordra våra fartyg, ubåtar och våra stridsflygstyrkor att slå till mot mänskliga mål vart som helst i världen samt koppla upp oss mot våra ThorHammer satelliter och beskjuta mänskliga mål med laser, wolframpålar och wolframpålar med taktiska kärnladdningar från rymden. Vi står även i kontakt med Vulpina Stjärnflottan och de sörjer för så väl Vulpin som annan Djurisk säkerhet och försvar runt om i solsystemet och i samarbete med andra Djurcivilsationer runt andra stjärnor. FPR är en stark aktör som ingår i nätverk med andra Djurgrupper och FurMils olika grenar.

Mellandäck!

Mellandäck där vi arbetar och umgås när vi inte är i stridsberedskap är komfortabelt och fint.

Gemenskapsrum för oss Rävar, lyxigt och avslappnande, soffor av människoskinn och smart klimatanläggning med mera.

Konferensrum och arbetsrum för oss Rävar, bra belysning, snabbt WiFi och stilrent och komfortabelt.

Salongen, här kan vi Rävar mer koppla av och umgås, kolla på film, lyssna på musik osv.

Sovlyorna: Längre bak i flygplanet finns de 16 sovlyorna för oss Rävar när vi behöver vila. TV, Internet, barskåp och andra saker för att göra det bekvämt och bra.

Varje sovlya har också ett eget sanitetsrum med WC, dusch och tvättställ etc.

Köket är modernt och smart.

Måltidsrummet är också modernt och håller hög standard.

WarDeck!

WarDeck är det undre däcket, där har vi våra fordon och vapen som vi använder när vi är ute i strid och strider tillsammans med andra Djurstyrkor mot människorna.

Vapenrummet: Där vi förvarar våra vapen och annan taktisk stridsutrustning.

Garaget: Bakre nedre däck. Där vi har våra fordon och drönare med en speciell ramp som fälls ner så de är lätta att köra av och på.

INFO FURRY AIR FORCE!

I Furry Air Force ingår flera djur som är stridspiloter, bl.a. rävar, vargar, tvättbjörnar och lodjur. Furry Air Force har den bästa pilotutbildningen och bästa tekniken och våra stridspiloter flyger vart som helst i världen för att ge flygunderstöd till djurförband och försvara djurrikets intressen. Allstå, nu är detta fiction och jag bygger modellplan som jag rollspelar med!

MINA MODELLPLAN!

De är i Skala 1:72! De är målade med furrysymboler och bestyckade, används av djurpiloter att kriga mot onda människor!

A-10 Thunderbolt!

JAS-39 Gripen!

Viggen och Draken!

Amerikanska stridsflygplan som är modifierade av Furry Air Force!

Övriga Stridsflygplan! (Både Ryska, Amerikanska och Europeiska!)

Bombplanen!

Helikoptrar!

Air Fox One!

Det lyxiga flygplan och flygande stridsledningscentral som president Räv från Gamlaskogen och hans stab åker med!

Air Fox One är tekniskt mycket avancerat och lyxigt! Det har skydd mot EMP och avancerade försvarssystem, samt alltid åtföljs av flera stridsflygplan på rutterna!

Air Fox One har tre våningar, översta våningen är den högteknologiska stridsledningscentralen! Mellanvåningen är recidensvåning för Räv och hans stab, allt här är väldigt lyxigt och fint. Nedre våning är vapensystem och lastutrymmen! Air Fox One har laservapen som kan skjuta ner fientliga flygplan och missiler, samt har 8 stycken kärnvapenmissiler ombord samt ett större antal kryssningsmissiler! Air Fox One har även två kraftiga lasrar mot markmål, samt en hel uppsjö högteknologiska system för att slå ut fienden elektroniskt! Från Air Fox One kan ett världskrig ledas och även Thorhammersateliter styras!

Skapa din hemsida gratis!