Fursuit!

Fursuits! - I Love How It Feels!

Types of Fursuits!


Min Fursuit!

När man varit engagerad i den Svenska fandomen sen 1997 och känt djuret i sig sen man var typ 10-11 år och var varg upp tills 16 år och sedan räv - så att investerra i en fursuit vore ju ett bra projekt men som många furries så vill jag göra den själv!

Denna bilden hittade jag på Internet och det är mycket snygg rävfursuit och tänkte den gav mig inspiration till hur ev en framtida fursuit skulle kunna se ut.

Jag tänker självklart INTE kopiera den eller sno någon annans idé!

Min fursuit ska se ut som min rävavatar på Second Life!

Den ska ha orange päls, ska ha gröna ögon och svart hår i mohawkfrisyr på huvudet för att likna min avatar på Second Life eftersom det är en sådan fursuit som är förknippad med min furrykaraktär!

Så den kommer inte se ut som bilden jag hittade på Internet. Bilden gav mig en bra idé att någon gång i framtiden beställa en egen fursuit och i vilken kvalitet den ska ha, men både färgen och utseendet skiljer sig avsevärt från bilden. Bilden visar iaf en väldigt snygg och bra fursuit i egenskap av en räv och min fursona är en räv!

Vet dock inte vad min mor säger om detta för i slutändan är det ju en fråga om pengar och vad den får kosta att tillverka, sen matrial och pälstyg som andas och stomen i huvud och footpaws och hur man ska få svaj på svansen osv är tekniska lösningar som jag i så fall får lösa.

Till att börja med så tror jag inte jag bygger eller beställer en hel fursuit, utan en partial. Dvs huvudet, handpaws, fotpaws och svans!

Lexy bygger fursuits på beställning och en partial kostar ca 5000 kronor. Det är en del pengar ja.

Rävsvansen som Lexy har gjort till mig!

© Smirre Kirax