Virtual Furry Life!

Second Life!

Second Life är en 3 dimensionell virtuell onlinevärld där det finns flera områden på furrytema och för furries. Jag är fullt medveten om att SL är en låtsasvärld precis som furry i stort, men mitt starka intresse för furry och SL hänger ihop med mitt almänna intresse för djur/rovdjur och att jag är en stor djurvän!

Jag gick med på Second Life 2006 och fram till våren 2008 hade jag en annan rävavatar som såg rätt tråkig ut jämfört med den jag har nu som är riktigt snygg och vars ögon lyser i mörkret! På Second Life kan man chatta, dansa, bygga saker, gå med i grupper, köpa och sälja det man har byggt och pengarna på Second Life heter "Linden" och dem kan man växla ut i riktiga pengar. Vissa ställen på Second Life är 18 + ställen och det betyder att man får ha erotiska saker för sig där, men det bör man kolla upp för det är inte alla världar som tillåter det, då där kan finnas mindreåriga deltagare. Man kan också gå med i någon försvarsgrupp och vara militär i Second Life. På Second Life finns både furries och människor, vampyrer, drakar, robotar, aliens osv. Så att delta på Second Life kräver ömsesidig respekt för varandras artillhörighet. Rasister är alltså inte välkommna på Second Life och inte heller folk som är där för att spamma med fåniga effekter och sabotera för andra deltagare! Här visar jag några tidigare bilder när jag hade min gamla rävavatar på Second Life!

Min gamla rävavatar och jag står som vakt med min G-36!

Här är jag i full stridsmundering!

Här är jag vid Furrisarnas militärflygbas "Flying Tails" och betraktar en F-18 Super Hornet!

Förut fanns det en värld som hette "Kitsune Island!" ("Räv-ön" på JapanskEnegelska.)

På denna Ö fanns ett shintotempel helgat till rävguden "Inari" och här sitter jag och min kompis DJ Tiger och mediterar i Inaritemplet!

Tyvärr så la man ner denna världen för den var för dyr att driva, vilket är väldigt tråkigt för det var så vackert och fridfullt ute på Kitsune Island och jag gick ofta dit för att meditera!

De platser jag oftast är på i Second Life är Luskwood, GYC, Narismiral, The Ark och har hittat andra Inarihelgedomar på Second life!

Furries som dansar i Luskwood!

© Smirre Kirax