Smirre Kirax

Vem är jag då?

Jag är en man född 1975, min stora passion är Furry Fandom och liknande saker.

Min furrykarraktär är räven Smirre Kirax.

Bor i Finja utanför Hässleholm i Skåne.

Jag är rätt mycket ett barn i en vuxen mans kropp, det är så jag är. Tycker om att läsa serier, titta på fantasy och science fiction, har gosedjur, spelar datorspel och TV-spel. Leker stridspilot när jag åker bil och leker krig då och då. Min stora passion i livet är Furryvärlden och bland furrisarna har jag fått en del vänner.

Min humor är konstig och rätt så barnslig, jag skrattar åt fisar och har typ "kiss och bajs humor." Jag tycker det är kul att djuren fäller hår och har noshål och öronhål. Kottar tycker jag är kul och jag samlar på kottar, bara åsynen av kottar får mig att känna glädje.

Jag har svårt för typ vuxenhumor som ironi, sarkasm och svart humor.

Jag är starkt för djurrätt och att värna de vilda djuren som rävar och vargar med flera i synnerhet! Jag är medlem i Jaktkritikerna och Rovdjursföreningen men sympatiserar i viss mån även med den militanta delen av djurrättsrörelsen.

Jag är för att värna hem och familj, värna mina vänner och värna Furry Fandom och vår rätt att få vara Furries! - Därför stödjer jag GunRights!

Jag tror på andlighet i naturen, jag dyrkar rävguden Inari och vargguden Fenrir!

Jag tycker om asiatisk mat, hårdrock och rave. Har ett stort intresse för krig och militära saker, i synnerhet avancerade moderna stridsflygplan och högteknologiska vapen, gillar att spela krigsspel som Call of Duty och liknande, samt leker/rollspelar om krig där antropomorfa djur krigar mot onda människor. Jag är också mycket intresserad av rymden, science fiction och UFOs och Aliens. Jag har själv sett sådant och även folk jag känner ha sett. Jag tror att det med stor sannolikhet existerar avancerade civilisationer av just antropomorfa djur i vår egen galax.

Jag har gjort en del resor i livet och har en sida om mina resor!


Smirre Infromation!


SmirrNet!

Rävskogen är min BLOGG som handlar en hel del om Furry men även om mycket annat som intresserar mig!

Min personliga hemsida!

Jag har konto på FurAffinity med diverse Furryteckningar osv!

Självklart har jag FaceBook som typ alla har idag!

På mitt filarkiv har jag diverse filer som jag gjort på skolor med mera!