Stridflyg 2020

Stridsflyg 2020

Stridsflygplan som används gemensamt av flera Djurarter utvecklade av FurMil industries!

Samuraj Interceptor!

Detta är ett stealthplan som har högteknologiska egenskaper, bland annat artificiell intelligens och cybernetisk teknik som kopplar ihop pilotens hjärna med flygplanets vapensystem. Aktivt kamouflage som gör planet osynligt för ögat och flera elektroniska motmedel samt avancerade och tophemliga störsystem.

Fast beväpning är 2 stycken faslasrar för närstrid samt en maglevkanon som skjuter iväg 14 cm långa och 2,6 cm tjocka Wolframpilar i extrem hastighet (Mach 25) där själva rörelseenergin är det som ger sprängverkan, mycket effektiva att slå ut så väl stridsvagnar som bunkrar på marken samt målskjuta på fientliga satelliter i omloppsbana. Avancerad siktesteknik gör att Wolframpilen inte missar.

Vapenkamrarna: Samuraj interceptor har 3 vapenkammare. En stor i mitten för olika typer av bomber och robotar samt 2 stycken på vardera sidan för jaktrobotar av olika typer.

Lufttankning, röntgenradar och Ladarbländare med mera är också teknik som Samuraj Interceptor har.

Foxfang! (Rävens huggtand.)

Foxfang är ett mer renodlat stridsflygplan med stealthegenskaper samt aktivt kamouflage som gör flygplanet osynlig för blotta ögat. Hjälmen har projektorer som projekterar all viktig information på pilotens näthinna samt att hjälmen har cybergenetisk teknik som koplar ihop pilotens hjärna med flygplanets vapenssytem. Foxfang har 6 vapenbalkar som dras in i vingen när de inte bär vapen. Dessa vapenbalkar är för jaktrobotar av olika typ samt att de kan bära robotar och raketer som slår mot markmål, exempelvis Raketpoddar, Lookas, Hellfire och Maverick eller lättare bomber alternativt napalm. Foxfang har också 2 vapenbalkar för lättare jaktrobotar för närstrid, exempel Iris-T och liknande. Fast beväpning är 2 faslasrar samt en 22 mm vulkankanon som hos F-16. Foxfang har även en inre vapenkammare för 2 tunga bomber alternativt 4 lättare bomber med J-dam system eller en kryssningsrobot/torped/sjömålsrobot.

Lufttankning, avancerat radarsystem och elektroniska motmedel samt störsändare är också teknik som finns i Foxfang.

Wolf Raven!

Detta är ett bombplan med helt stealthegenskaper som gör det totalt osynligt för alla typer av radar. Wolf Raven kan bära med sig en större last av bomber eller kryssningsrobotar samt sjömålsrobotar. Planet har även en kraftig laser som riktas mot markmål samt elektroniska störmedel och mikrovågssändare mot fientligt flyg. Wolf raven flyger dock aldrig ensam utan har stridsflygplan med sig för att försvara Wolf raven mot fientligt flyg.

Lufttankning och olika elektroniska taktiska bländnings och störsystem är teknik som finns ombord, samt signalspaningsutrustning och hackningsutrustning som är hemligstämplad.

Shuriken! (Drönare.)

Shuriken är en typ av drönarstridsflygplan med artificiell intelligens som ofta opererar taktiskt i grupp, den bär med sig jaktrobotar och markmålsrobotar, dess teknik gör att den kan utkämpa så väl luftstrid mot fientligt flyg samt slå ut markmål, ta sig nära fienden genom lågflygningsteknik. Fast beväpning är 4 stycken 12 mm kulsprutor i nosen för närstrid. Shuriken har en elektrosuperledande motor som är så gott som underhållsfri och dess hölje laddar solenergi som driver motorn. Vilket gör att Shuriken kan flyga väldigt långa pass i flera dagar utan att behöva landa.

© Smirre Kirax