Samlade Noveller!

Furry Novells! - Smirres Fabler!

Förord!

Att rita och skriva olika saker på furrytema, inspirerat från dataspelens och filmernas värld osv varav en del material är rätt så aggressivt! En del av det materialet jag har skapat på 90-talet och början på 2000-talet handlar om djurens revanch mot människor som plågar och dödar djur och som hatar/hånar/mobbar furries och önskar livet ur oss furries. Onda människor som har försökt förbjuda och hindra mig från att identifiera mig som räv, engagera mig i djurrätt eller ha kontakt med furrykulturen osv!

Att rita, skriva, leka och fantisera är något som jag gjort hela livet och det är helt enkelt mitt sätt att hantera verkligheten och hantera olika situationer!

Rävarna regerar och människor är bäst som mattor att trampas under rävarnas tassar! O´Murr! =^__^=


Action Fabler!

Ett antal actionfyllda och "dampiga" fabler som jag gjorde de flesta av på 90-talet och några i början på 2000-talet! - Serierna handlar om Djurens frihetskrig mot onda människor! Människorna som får smaka på "Djurisk vrede" förtjänar det!


Vulpint Material från 2002!


Guns & Yiff! (18+)

Guns & Yiff! - är en nyare fil med tre stycken textfabler gjorda 2011 och rätt så dampiga och har anknytning till olika händelser på och runt SveaFur och SpChan!

V for Vendetta är en kort novell om att hämnas på mobbare!

Rävarna skipar rätt och är hård mot de hårda!


Tre Dampiga Fabelserier!

Dessa tre fabler gjorde jag 2013 - de handlar om en nu mera pensionerad kommuntjänsteman som hade negativa åsikter om furrykulturen och ifrågasatte mitt umgänge med furries och att jag själv är en furry. Dock idag har denna kommuntjänsteman inga åsikter om det. Att denne kommuntjänsteman kan ha fått uppfattningen om den jargong och det dampande som var på ett vist furryforum och en viss chan osv, är troligt men det ger honom ändå ingen rätt att ringa till min assistent och ha synpunkter på vilka jag umgås med, vad jag är och försöker leva efter och tror på osv!


Tassning!

Diverse "Pawplay-historier" där jag själv som mitt mänskliga jag - Mikael Westergren - blir tassdominerad av underbara rävar och även andra djur!  O´Murr! - Inget fel med att gilla tassar! =^__^=


Djurrättsrelaterat!

Djurrättsfabler! - Om Djur som skipar rättvisa!

Vargrelaterat!

Skapa din hemsida gratis!