Samlade Noveller!

Furry Novells! - Smirres Fabler!

Förord!

Att rita och skriva olika saker på furrytema, inspirerat från dataspelens och filmernas värld osv och även där en del material är på personlig nivå samt varav en del material är rätt så aggressivt! En del av det materialet jag har skapat på 90-talet och början på 2000-talet handlar om djurrättsaktivism och djurens hämnd mot  furryhatande och djurhatande personer som på olika sätt burit sig illa åt med djur eller som hatar furries och ha försökt förbjuda och hindra mig från att identifiera mig med djur, engagera mig i djurrätt eller ha kontakt med furrykulturen osv!

Att rita, skriva, leka och fantisera är något som jag gjort hela livet och det är helt enkelt mitt sätt att hantera verkligheten och hantera olika situationer som uppstått!


Pawplay!

Diverse "Pawplay-historier" där jag själv som mitt mänskliga jag - Mikael Westergren - blir tassdominerad av underbara rävar!  O´Murr! - Inget fel med att gilla tassar! =^__^=


ACTIONFABELSERIER!

Ett antal actionfyllda och "dampiga" fabler som jag gjorde de flesta av på 90-talet och några i början på 2000-talet! - Serierna handlar om Djurens heliga krig mot onda människor! Människorna som får smaka på "Djurrättsligt Jihad" förtjänar det!


Djurrättsrelaterat!

Vargar vs Samer! - Dokument om det vi fick lära oss på Dammsdal!

Djurrättsfabler! - Om Djur som skipar rättvisa!

"Lölle" syftar på en man som hatar furries, djurvärnare, veganer, funktionshindrade och som hatar Rävar och andra vilda Djur samt ägnar sig åt så väl tjuvjakt på rovdjur som rent djurplågeri! Materialet är vad jag anser om en denne homofobiske högerextremist, tjuvjägare, djurplågare, tjuv, varghatare, rävskändare, furryhatare, mobbare och nättroll som har förstört så mycket för mig, mina vänner och min familj! - (Dock är han avliden 2013!) Må alla Rävar pissa på hans grav och han må ruttna i Rävpiss!

=^__^= FURRY PRIDE! =^__^=

Rävhataren "Lölle" är en fin matta nu som rävarna kan ha vilda rejvfester och dansa och stampa på 24/7 under glada gläfsandet! Rätt åt den vidriga människan, så som han hatade rävar och hatar furries osv!

Let´s Party Älskade Rävar! - Dansa och stampa skoningslöst på Löllefällen! He he he! =^_^=


Tre Dampiga Fabelserier!

Dessa tre fabler gjorde jag 2013 - de handlar om en nu mera pensionerad kommuntjänsteman som hade negativa åsikter om furrykulturen och ifrågasatte mitt umgänge med furries och att jag själv är en furry. Dock idag har denna kommuntjänsteman inga åsikter om det. Att denne kommuntjänsteman kan ha fått uppfattningen om den jargong och det dampande som var på ett vist furryforum och en viss chan osv, är troligt men det ger honom ändå ingen rätt att ringa till min assistent och ha synpunkter på vilka jag umgås med, vad jag är och försöker leva efter och tror på osv!


Vargkraft!   - När kyrkorna brann! - Vargarnas revolt mot kristendomen!


Djurrätt i Praktiken!

Gamla projekt från 2007 som jag gjorde på "Furryboda" - om vad jag tycker om det här djurfientliga och kränkande bullshitet att sätta människorna över andra djur!


Guns & Yiff! (18+)

Guns & Yiff! - är en nyare fil med tre stycken textfabler gjorda 2011 och rätt så dampiga och har anknytning till olika händelser på och runt SveaFur och SpChan!


Vulpint Material från 2002!


MILITÄRA KRIGSDAGBÖCKER!

Krigsdagböckerna under det stora frihetskriget med avancerad krigföring mot onda människor som hotar Djurrikets intressen - tid 2008 till 2012.

Andra FurMil-relaterade Krigsbeskrivningar!